Nedsat pris! Til alle slags fest Forstør
Kategorier / sektioner:

Til alle slags fest (Bog, Hæftet)

Af: Ulla Taylor

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 7-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788711610565
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hannah synger i et partyband sammen med Henning og Claus. De spiller til alle slags fester og stiller op til lidt af hvert. Hannah vandt et tv-talentshow som 16-årig, og her ti år senere venter hun på en måde stadig på den pladekontrakt, hun blev lovet. Imens snegler livet sig forbi - med mormor, som hun voksede op hos, sanglærerinden Elsa, tandlægebesøg og ikke mindst alle de yogatimer, man bliver nødt til at gå til, når man ikke rigtig kan finde andet at fylde hverdagen med.


Ole var som ung en lovende heavy metal-guitarist, efter at han vel at mærke havde brudt med både forældre og frikirke, var stukket af hjemmefra og flyttet ind hos vennen Kevin. Nu er han - mange år senere - tilbage i folden, gift med skønne Inge Helene, har to unger og er igen involveret i menigheden. Alt i alt er han vendt tilbage til sine rødder, og han er stadig småmusiker, når han får lov af konen.


Både Hannah og Ole opdager, at de er kørt fast et sted i livet, hvor drømmen om det store gennembrud spærrer for udsynet. Og for glæden.


Dette er en roman om søgende, sultne hjerter, der finder hinanden, selv om de slet, slet ikke skal!


Ulla Taylor er født i 1968 i den lille by Nødebo ved Esrum Sø. Hun debuterede i 2004 med den meget roste roman Dametur og har siden skrevet flere romaner og en ungdomsbog. Hendes romaner er tidligere udgivet i Holland, Tyskland og Norge.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til alle slags fest

Til alle slags fest