Til blå Bjarne: en debatbog om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden Forstør
Kategorier / sektioner:

Til blå Bjarne: en debatbog om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden (Bog, Hæftet)

Af: Rasmus Stoklund-Holm-Nielsen

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 18-8-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788793308855
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jette Nielsen
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

99,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rasmus Stoklund Holm-Nielsen er socialdemokratisk folketingskandidat i Halsnæs- og Frederikssundkredsen, og med sin bog Til Blå Bjarne lægger han op til en debat om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden.  


Rasmus argumenterer i bogen for, at globaliseringens konsekvenser for danskerne på godt og ondt er blevet større siden den kolde krigs afslutning, Sovjetunionens sammenbrud, internettets udbredelse og det øgede samarbejde i EU med menneskers og varers fri bevægelighed over landegrænser. Det har udfordret Socialdemokratiet, og ifølge Rasmus bliver Socialdemokratiet kun det vigtigste danske parti i det 21. århundrede, hvis man formår at drage omsorg for danskernes hverdag, tryghedsfølelse og fremtidsdrømme. Rasmus mener samtidig, at Socialdemokratiet skal fastholde, at Danmark er et af de lande i verden, som har vundet mest på globaliseringen - og de socialdemokratiske svar på de udfordringer, globaliseringen medfører, skal i modsætning til den globaliseringsangst, Dansk Folkeparti tilbyder, have fokus på fremtidens arbejdspladser, uddannelse og en stram udlændingepolitik.  


Bogen er dedikeret til Blå Bjarne. En modelperson, som Socialdemokratiet opfandt, og som repræsenterer et lidt karikeret segment af privatansatte faglærte mænd i blåt Kansas-arbejdstøj, der siden 2001 har stemt på Venstre og Dansk Folkeparti i stedet for Socialdemokratiet. Hvis Socialdemokratiet ikke nu eller i fremtiden formår igen at blive Blå Bjarnes førstevalg, er partiets afstand til den historiske rolle ifølge Rasmus blevet for stor.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til blå Bjarne: en debatbog om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden

Til blå Bjarne: en debatbog om Socialdemokratiet, globaliseringen og fremtiden