Nedsat pris! Til dig, der gerne vil have et godt liv Forstør
Kategorier / sektioner:

Til dig, der gerne vil have et godt liv

Af: Arne Holst

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 22-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793063952
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

123,65 kr

-17%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan kan vi sikre, at vi er effektive både i jobbet og privat hele tiden - uden at risikere at komme i ubalance og blive stresset? 
Få styr på dit liv, bliv i stand til at tøjle stress og ubalance. Enkle regler og retningslinjer for dit liv kan skabe et overblik og en energi, som gør dig i stand til at trives godt, blive kreativ og i balance.  
Bogen Til dig, der gerne vil have et godt liv er skrevet af en indkøbsdirektør, som for år tilbage på sin egen krop mærkede, hvad det vil sige at blive ramt af stress og ubalance, men som nægtede at give op og derfor måtte bruge tid på at finde den rette ”medicin”. Det er der nu kommet denne bog ud af. 
Forfatteren ønsker at hjælpe andre, så de undgår at komme i samme situation. ”Det er let at komme ud af balance, men det er heldigvis også ret let at undgå, hvis man i tide har forberedt sig på, at der på et tidspunkt vil komme negative oplevelser”. Bogen er andet og mere end en bog om at undgå stress, den er i høj grad en bog, der handler om at forstå livet. 
Mission: At så mange mennesker som muligt forstår meningen med livet og bruger de teknikker til det gode liv, forfatteren selv har lært og stadig anvender.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til dig, der gerne vil have et godt liv

Til dig, der gerne vil have et godt liv