Til dig Forstør
Kategorier / sektioner:

Til dig (Bog, Hæftet)

Af: Christian Bjoljahn

Forlag: After Hand
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 12-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788787489560
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Christian Vind
Originaltitel: Til dig
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

90,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Digtsamlingen Til dig er Christian Bjoljahns debut. Han har tidligere forfattet bogen Flytning (2009) sammen med Martin Johs. Møller på forlaget 28/6 og på amerikanske UBUWEB.
Til dig er en sproglig gestus, som etablerer en leg med læserens forventninger, italesætter læseren og indsætter læseren centralt i bogens komposition og betydningsdannelser. Teksterne undersøger og dekonstruerer ideen om konsistens og opfatter jeget/duet som en social konstruktion, som en diskurs, og åbner for genforhandling af alt det, som vanen har hugget ud i sten.
Til dig er delt op i tre overordnede afsnit, hvor det første [TYPOS] består af en række portrætdigte med tiltaleformen Du. Andet afsnit [TOPOS] tager udgangspunkt i en konkret søgen efter billeder på du’et. [TROPOS] er en slags profetisk afladning. Kompromisløst indkredser digtsamling bl.a. umistelige, nysgerrige og arbitrære værdier.
Bogen starter med at spørge læseren: »Hvem er du? Hvor går grænsen, for det du er?« og slutter med at kommandere læseren til at give slip og løbe – væk (fra?) ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til dig

Til dig