Til en fremmed
Kategorier / sektioner:

Til en fremmed (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Nina Belling

Forlag: Centrum
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 276
Dato for udgivelse: 18-5-2000
Udgivelse: 1. udgave, 2000.
ISBN-13: 9788758312460
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 1475 er Christine med sin mor rejst fra Danmark i Dronningens følge på pilgrimsfærd til Rom, og på vejen bliver moderen bortgift til en florentinsk skriver. Stedfaderen opdager snart, at den lille pige har et usædvanligt talent for at skrive bogstaver, og Christine bliver hurtigt den dygtigste i hans scriptorium.
Men moderen kan ikke glemme Danmark og tiden som Kongens elskerinde. Som årene går, kaster hjemveen stadig dybere skygger over hendes sind, og med sin tågede snak om fortiden indgiver hun Christine forventninger om en stor fremtid, der er uløseligt forbundet med et slændent håndskrift, som Kongen gav hende med på rejsen.
Da det rygtes, at stedfaderen har det gamle skrift i sin besiddelse, opsøges han af mange, som er intereserede i at få fingre i det. Fra sin skrivepult forsøger Christine at vogte sin skat, men en dag er håndskriftet alligevel sporløst forsvundet.
Mistanken falder straks på Christine, og da stedfaderen senere findes myrdet, og en fremmed afhenter Christine for at føre hende til et hus langt ude i bjergene, synes alt håb om en fremtid ude.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til en fremmed

Til en fremmed