Til et folk de alle hører Forstør
Kategorier / sektioner:

Til et folk de alle hører (Bog, Hæftet)

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Redaktion: Harald Nielsen
ISBN-13: 9788775176250
Produkt type: Bog
Bidragyder: Hans Skov Christensen, Niels Henrik Arendt, Karsten Fledelius, Torben Rechendorff, Jens Ravn-Olsen, Karen Schousboe, Dorit Ottesen, Harald Nielsen, Anne Ehleres og Mogens Mogensen
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

69,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter den 11. september 2001 har debatten været holdt i en ´vi-og-de-andre-holdning´. Indvandrerne anskues ofte som en homogen gruppe, hvad de ikke er. De opleves også ofte som en muslimsk gruppe, hvad de heller ikke nødvendigvis er, alt den stund, at der i Danmark er omkring 125.000 indvandrere fra ikke-vestlige lande med kristen baggrund.
Denne bog er et bidrag til at nuancere debatten samtidig med, at den ønsker at give en forståelse af, at en meget stor del af indvandrerne er danske statsborgere. De hører ganske enkelt med til folket. Også selv om de eventuelt er muslimer. Man kan ikke længere uden videre sætte lighedstegnmellem det at være dansk og det at være kristen.
En række forfattere med kendskab til indvandrerproblematikken har med udgangspunkt i et kristent livs- og menneskesyn bidraget med væsentlige betragtninger om den svære debat om forholdet til vore nye danske medborgere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til et folk de alle hører

Til et folk de alle hører