Til fods: verdens bedste motion Forstør
Kategorier / sektioner:

Til fods: verdens bedste motion (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 17-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Camilla Pi Kirkegaard
Medforfattere: Mai-Lis Hellénius, Ola Skinnarmo, Johan Tell
ISBN-13: 9788740602333
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: Till fots
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

255,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Endelig en bog om motion, der ikke er for de få super aktive og veltrænede. Til fods handler om at gå. Bruge sine ben. Og en helt almindelig hverdag byder på mange muligheder for at gå og strække benene.
Den ene af forfatterne, Ola Skinnarmo, fortæller, at han altid har været typen, der går. Som barn spillede han fodbold og håndbold, men han var bare ikke god til det. Men han kunne gå. Og den evne førte til, at han blev den første svensker, der gik til Sydpolen. For hvis man går tilstrækkeligt langt, så kan man havne på en af polerne. Hans ærinde er dog ikke at få alle til at gå så langt. Hans ærinde er at gøre stillesiddende mennesker mere aktive. For det er langt farligere for kroppen at være stillesiddende og slank end gående og have lidt ekstra sul på sidebenene.
Den anden forfatter, Mai-Lis Hellénius, er livsstilsprofessor og overlæge på en hjerteklinik. Hun mener, vi skal være vise og sørge for at få et bevægeligt liv tilbage. Nordeuropæerere er både dem, der motionerer mest og sidder mest. Det er paradoksalt, og hun ser gerne, at vi får hverdagsbevægelsen tilbage. Fordi det er sundt for både krop og hjerne at komme ud på en lille gåtur - og ikke kun et maratonløb.  
Til fods er inspiration til at gå og få motion. Med eller uden formål. For at tænke eller som transport. For fællesskabets skyld eller for humørets skyld.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til fods: verdens bedste motion

Til fods: verdens bedste motion