Nedsat pris! Til Gentofte
Kategorier / sektioner:

Til Gentofte (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Torben Kitaj

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771189957
Udgave: 1. (01-06-2018)
Oplag: 1. (01-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 144
Fotograf: Klaus Holsting
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gentofte er en af Danmarks mest markante og dejligste kommuner. Det er her, de rige har ry for at slå sig ned. Men Gentofte er meget mere end Strandvejen og dyre biler.
Til Gentofte tegner et charmerende og mangesidigt billede af en af Danmarks smukkeste kommuner. Kommunen er rig på kystlinje, skove og parker med masser af lys og luft, prisvindende arkitektur og et rigt kulturliv. Her er plads til høj og lav, og Gentofte kendetegnes da også ved sin mangfoldighed.
Til Gentofte er tidligere DR-journalist Torben Kitajs hyldest til den by og kommune, hvor han er vokset op og har boet det meste af sit liv. Sammen med den lokalfødte fotograf Klaus Holsting viser han i bogen alt det frem, som Gentofte har at byde på.
Vi kommer hele vejen rundt: Hellerup, Skovshoved, Klampenborg og Bellevue, Gentofte, Ordrup og Vangede samt det nye miljø på Tuborg-­grunden. Vi besøger de grønne områder, forterne og strandene, Arne Jacobsens arkitektoniske mesterværker, kultur-og idrætslivet og meget mere.
Tag bogen med i tasken eller i inderlommen, når du går eller cykler rundt i dejlige Gentofte – så kan du finde tips til næste stop, mens du nyder en is fra Lydolph eller en caffe latte ved havnen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til Gentofte

Til Gentofte