Nedsat pris! Til minde om en betingelsesløs kærlighed
Kategorier / sektioner:

Til minde om en betingelsesløs kærlighed (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Jonas Gardell

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740656251
Udgave: 1. (23-10-2019)
Oplag: 1. (23-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 570
Originaltitel: Till minne av en villkorslös kärlek
Oversætter: Karen Fastrup
Originalsprog: Svensk

Forventes på lager: 23-10-2019

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 23-10-2019)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da Jonas Gardells seneste romanværk, trilogien Tør aldrig tårer bort uden handsker, udkom i Sverige, blev den af avisen Dagens Nyheters læsere kåret som en af de tre største kulturelle begivenheder i Sverige gennem de sidste 150 år. En helt uhørt stor ære! Trilogien omhandlede et homoseksuelt kærestepar og kampen mod AIDS i 80'erne, men i den nye roman, Til minde om en betingelsesløs kærlighed skriver Jonas Gardell for første gang autofiktivt og giver læseren et indblik i en på samme tid benhård og kærlighedsfyldt opvækst.


Da Ingegärd Gardell føder sin yngste søn, Jonas Gardell, sprænger hendes blindtarm i barselssengen, og hun får akut bughulebetændelse. Da lægerne opdager det, er det for sent at gøre noget ved det, og de giver hende besked om, at hun skal dø. Hun får sin nyfødte dreng i armene, og hun får at vide, at de blot har en time sammen, før det er slut. Men da Ingegärd kigger ind i den nyfødtes øjne, sker der ifølge hende et mirakel … og hun dør ikke. En betingelsesløs kærlighed opstår mellem de to.


Men selv om Jonas’ barndom er fuld af morens kærlighed, så er den ikke nem. Forældrene Ingegärd og Bertil er begge opdraget i frikirken, men da nye strømninger kommer til landet i slutningen af 60’erne, melder de sig under fanerne. Men deres konservative og strenge opdragelse lader sig ikke fornægte, og det kan være svært at slippe gamle livsmønstre, og forholdet mellem de to forvitrer. Nu står Ingegärd alene tilbage med fire børn, knuste forskerdrømme …og det, som viser sig at være de tidlige tegn på alzheimers.


Til minde om en betingelsesløs kærlighed er en både smuk og rørende roman. Om en mor, som elsker så højt, men ikke selv forstår, hvordan hun kan modtage kærlighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til minde om en betingelsesløs kærlighed

Til minde om en betingelsesløs kærlighed