Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Til minde om kærligheden: roman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Aminatta Forna

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 458
Dato for udgivelse: 19-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Vibeke Eskesen
ISBN-13: 9788779735163
Produkt type: Bog
Originaltitel: The memory of love
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
267,75 kr

267,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 350,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vinder af Commonwealth Writers´ Prize Best Book 2011 


Adrian Lockheart er en ung britisk psykolog. Kort efter årtusindskiftet tager han afsked med sin familie og sit liv i England for at arbejde som frivillig på et hospital i Freetown i Sierra Leone i Vestafrika. Borgerkrigen i landet er afsluttet, men minderne om den blodige krig og dens eftervirkningerne for de overlevende er lyslevende. På hospitalet knytter Adrian et tæt venskab til en afrikansk kollega, den unge kirurg Kai Mansaray. Krigsskader, posttraumatisk stress, overvældende mængder arbejde fylder deres hverdag.


Elias Cole er en ældre, døende patient fortæller Adrian sin livshistorie. En uhyggelig og mørk beretning om hændelser, der er tæt forbundet med krigen. Men hans skæbne - forstår Adrian efterhånden - er også historien om en besættelse fra hans tidligste ungdom. Elias Cole fortæller om Saffia - den smukke og indtagende kvinde, som han elskede men ikke kunne få - og om sit modsætningsfyldte venskab med hendes karismatiske og oprørske mand Julius. Alle tre liv - Saffia, Julius og Elias - kolliderer i denne historie om venskab, kærlighed og krig.


På formidabel vis samles trådene, der forbinder den gamle Elias og hans minder om en umulig kærlighed med den idealistiske britiske psykolog og den unge afrikanske læge, som drømmer om at forlade sit problemfyldte hjemland. Så træder Mamakay - endnu en opsigtsvækkende kvinde - ind i historien og får en fatal indvirkning på deres liv. 


Aminatta Forna (f. 1964) er en britisk forfatter med baggrund i Sierra Leone, men opvokset og bosat i England. Til minde om kærligheden blev 2011 valgt som vinder af Commonwealth Prize som bedste bog skrevet på engelsk. 2012 blev romanen desuden shortlisted til International IMPAC Dublin Literary Award.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til minde om kærligheden: roman

Til minde om kærligheden: roman