Til sidste fløjt Forstør
Kategorier / sektioner:

Til sidste fløjt (Bog, Paperback)

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 251
Dato for udgivelse: 1-6-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Medforfattere: Rikke Nielsen, Dorte Kvist
ISBN-13: 9788771596038
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Hvad er det, du har på halsen?« spørger Rikke Nielsens kæreste en dag. Den aalborgensiske håndboldspiller står midt i en voldgiftssag mod sin tidligere klub Aalborg DH, hun er gravid og har et bryllup at planlægge, så knuden skal bare ikke være noget. Men knuden er kræft, barnet, Rikke Nielsen føder, har Downs syndrom, og den gyldne håndboldkarriere viser sig fra sin mest barske side. Alt bliver vendt op og ned i den tidligere landsholdsspillers liv. 

Til sidste fløjt fortæller Rikke Nielsen sin både barske og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med et barn med Downs, men også om håndboldkarrieren på landsholdet og som udlandsprof i HC Leipzig, men især i Aalborg DH, hvor lokale pengemænd i begyndelsen af det nye årtusind forsøgte at skabe et professionelt storhold med internationale stjerner. Et håndboldeventyr, der handlede om ambitioner, men også om kold kalkulation, og som endte galt. I modsætning til Rikke Nielsens tilværelse, som kom på ret køl igen efter den megen modgang. 

Til sidste fløjt er en sjælden bog om dansk kvindehåndbold på vrangen og et modigt personligt vidnesbyrd om tage ved lære af livet: At det ikke handler om at være den bedste og yde den perfekte præstation, men derimod om at være til stede her og nu. Og nyde hverdagens små og store sejre.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Til sidste fløjt

Til sidste fløjt