Nedsat pris! Tilgivelse
Kategorier / sektioner:

Tilgivelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Yrsa Sigurðardóttir

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711690536
Udgave: 1. (12-01-2018)
Oplag: 1. (12-01-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Huldar og Freyja
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 440
Originaltitel: Aflausn
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En teenagepige bliver brutalt myrdet i den biograf, hvor hun arbejder, og liget slæbes ud i natten af en maskeret morder. Inden da har pigens skolekammerater modtaget en række gruopvækkende videoer fra pigen på Snapchat, hvor hun desperat beder om tilgivelse. Da liget omsider bliver fundet, er det markeret med tallet "2".

Et par dage senere møder en teenagedreng samme skæbne, og endnu engang har hans venner modtaget lignende uhyggelige videoklip over de sociale medier inden mordet. Hans lig er markeret med tallet "3".
Kriminalassistent Huldar Traustasson bliver inddraget i efterforskningen, denne gang med den rapkæftede Erla som sin overordnede, og med hjælp fra børnepsykologen Freyja indleder de jagten på den maskerede morder. Efterhånden som opklaringsarbejdet skrider frem, må de spørge sig selv, om der findes endnu et offer derude - et offer markeret med tallet "1".

Tilgivelse er tredje selvstændige bind i Yrsa Sigurðardóttirs spændingsfyldte krimiserie om efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tilgivelse

Tilgivelse