Tintin . en rejse gennem Hergés univers: En rejse gennem Hergés univers (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Michael Farr

Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762678095
Udgave: 1. (04-11-2005)
Oplag: 2. (13-11-2006)
Første udgivelsesår: 2005
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 205
Oversætter: Søren Vinterberg¤Niels Søndergaard
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den hidtil mest omfattende bog om Tintin giver et dybtgående indblik i, hvordan Hergé arbejdede ud fra et meget omfattende kildemateriale fra virkelighedens verden og på den baggrund gennem et halvt århundrede skabte et enestående værk bestående af omkring fireogtyve Tintin-historier. I hvert album blander han fantasi med samtidens politiske, sociale og kulturelle temaer og yderst præcise detaljer på den mest forunderlige måde.
Michael Farr gennemgår bind for bind, fra Tintin i Sovjetunionen til Tintin og alfa-kunsten, udviklingen i Hergés berømte tegneserie, som han skabte fra 1929 og indtil sin død i 1983. Michael Farr er en af verdens ypperste Tintin-kendere og har skrevet og oversat adskillige bøger om Hergés berømte helt. TINTIN - EN REJSE GENNEM HERGÉS UNIVERS betragtes som et internationalt hovedværk om Hergés tegneserie og foreligger hermed i dansk oversættelse af en af Danmarks førende Tintin-eksperter, Søren Vinterberg.
Et helt exceptionelt billedmateriale illustrerer, hvordan Tintins skaber stræbte efter pertentlig realisme. TINTIN - EN REJSE GENNEM HERGÉS UNIVERS er fyldt med spændende oplysninger og retter blikket mod bemærkelsesværdige sammenhænge mellem fantasi og virkelighed.
En uundværlig bog for enhver, der nyder at læse Tintins Oplevelser.

Anmeldelser (0)