Nedsat pris! Tir-Nâzrals arving Forstør

Tir-Nâzrals arving (Bog, Hæftet)

Af: Mads Schack-Lindhardt

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Stjernekrønikerne
Sideantal: 326
Dato for udgivelse: 11-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Susanne Ove
ISBN-13: 9788771900484
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
196,25 kr
Hardback
248,15 kr
zip_mp3
96,25 kr

196,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 259,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forestil dig, at alle de verdener, der nogensinde er skrevet bøger om, eksisterer - at de er lige så virkelige, som den verden, du lever i. Og forestil dig, at der findes et sted, der gør det muligt at rejse til disse verdener. Da Sebastian flytter ind i sin afdøde onkels hus sammen med sine forældre, møder han den sære nabo, Martha. Hun er en del af en hemmelig verden, hvorfra man kan rejse ind i bøger og ændre historierne. Det venskab, der opstår mellem dem, sender Sebastian ud på et eventyr, der overgår hans vildeste fantasi. Sebastian opdager, at hans familie har tætte bånd til denne hemmelige verden af magi og forunderlige væsener - en verden, hans forfædre var med til at skabe.     
Uddrag af bogen 
Sebastian fik kæmpet sig på benene. Han ignorerede kramperne i sin krop og vaklede hen mod døren. Med et brag smækkede den i foran ham. Han greb ud efter dørhåndtaget og trak til, men den rokkede sig ikke. 
"Martha!" 
Han hamrede på døren. 
En hvid stråle af lys skød ud gennem nøglehullet. Han trådte et skridt tilbage og stirrede på døren. Han havde svært ved at få vejret, og det flimrede for hans øjne. Der lød larm inde fra rummet. Han hørte Lharándaz skrige. Nogen rev i håndtaget og sparkede til døren. Et rungende brøl fik den til at ryste, og noget skyggede for den lysstråle, der kom ud af nøglehullet.       
Om forfatteren 
Mads Schack-Lindhardt (1971) er født i Århus og bor nu i Farum. Han er uddannet inden for IT. Hans inspiration kommer fra rollespil i de unge år og en stor passion for fantasy. Tir-Nâzrals Arving er første bind i den planlagte serie Stjerne Krønikerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tir-Nâzrals arving

Tir-Nâzrals arving