Tørke Forstør
Kategorier / sektioner:

Tørke (Bog, Paperback)

Af: Jane Harper

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 20-4-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Oversætter: Karsten Nielsen
ISBN-13: 9788772003818
Produkt type: Bog
Originaltitel: The dry
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,95 kr
epub
55,00 kr
MP3 CD
2.081,25 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Indbyggerne i den lille australske by Kiewarra er afhængige af regn, men har de sidste to år levet i tørke. En dag bukker Luke Hadler, en af de lokale bønder, tilsyneladende under for presset og skyder sin familie og sig selv.
Omstændighederne omkring familien Hadlers død viser sig at være mere mystiske end som så. Da politibetjenten Aaron Falk vender tilbage til barndomsbyen for at deltage i begravelsen, drages han ind i efterforskningen. Og i en gammel sag fra fortiden. Aaron og Luke var bedste venner og delte en hemmelighed dengang. En hemmelighed som Aaron troede, var lagt i graven for længst, men nu bliver vakt til live.
Tørke er australske Jane Harpers første roman, blev måske årets mest omtalte og roste kriminalroman og solgt til udgivelse i 34 lande. Hendes anden spændingsroman om Aaron Falk udkommer til august. 
“En åndeløst spændende page-turner, der går fra afsløring til afsløring. Du vil elske Jane Harpers Tørke, der rummer hemmeligheder på hver en side.” 
The New York Times
“Skrevet med umådelig nærværende præcision og bevægende tyngde. Hvis du kun læser en spændingsroman i år, så lad det blive den her.”
Daily Mail
“En neglebidende thriller og uhyggelig historie, der udspiller sig under en brændende sol. Denne fremragende debut holder læseren vågen til langt ud på natten.”
Kirkus, starred review
”En blændende bog. En lille by med store hemmeligheder-page-turner med en chokerende slutning.”
Booklist, starred review“
Af og til kan en spændingsroman få dig til at holde vejret og hjemsøge dine drømme. Der er noget mytisk, ja episk over Tørke. Det er en fortælling om heroisme og om fortidens synder og bestræbelsen på at sone dem.”
Sydney Morning Herald

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tørke

Tørke