Tolken (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Diego Marani

Forlag: Jensen & Dalgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771513363
Udgave: 1. (30-10-2019)
Oplag: 1. (30-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 248
Originaltitel: L'Interprete
Oversætter: Cecilia Jakobsen
Originalsprog: Italiensk
Formater / udgaver
226,00 kr
180,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En embedsmand udnævnes, meget mod sin vilje, til chef for tolkene i den internationale organisation, han er ansat. En underlig sprogvirus synes at have angrebet en af de dygtigste tolke, og chefen aner ikke sine levende råd. Desværre er den tilsyneladende smitsom og da chefen selv angribes, smuldre alt for ham, så han må søge helbredelse og svar (og især hævn) på en tour de force gennem Europa, der både bringer ham til en Troldomsbjerget-agtig sprogklinik, i kontakt med organsmuglere, ind i et Bonnie og Clyde-samarbejde med en smuk, kvindelig tolk og ...


Intelligent, på én gang satirisk og melankolsk road-roman om sprog og identitet. Marani overrasker atter med en original historie, der ikke ligner noget andet; en skønlitterær europæisk refleksion.


Jensen & Dalgaard er glade for hermed – ligeledes i Cecilia Jakobsens fortrinlige oversættelse – at kunne udgive tredje bog i det, Diego Marani selv betegner som sin ’lingvistiske trilogi’; tre selvstændige romaner, hvori han undersøger forholdet mellem sprog og identitet. De to andre er Ny finsk grammatik (2013) og Den sidste vostjak (2018).

Anmeldelser (0)