Nedsat pris! Tom Gates 9 - Top-elev (næsten)
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Tom Gates 9 - Top-elev (næsten) (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Liz Pichon

Forlag: Høst og Søn
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763859929
Udgave: 1. (06-09-2019)
Oplag: 1. (06-09-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 240
Originaltitel: Tom gates #9: Top of the Class (nearly)
Omslagsgrafiker: Bogmager
Omslagsillustrator: Liz Pichon
Oversætter: Anne Lund Gillesberg
Illustrator: Liz Pichon
Tegnet af: Bogmager
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
114,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

GEVINST! Den altid fuldstændig skøre og helt geniale Tom Gates er tilbage med flere kruseduller og super grineren dagbogsoptegnelser i hans niende bog på dansk.

I Top-elev (næsten) har Tom Gates besluttet sig for at stille op til elevrådet og for at det skal lykkes ham at blive valgt, må han først og fremmest forsøge at blive den bedste i klassen. Som sædvanlig går tingene ikke helt som planlagt, men det hele var nok gået lidt bedre, hvis bare han havde fulgt sine egne geniale TOP 5 TIPS til at blive top-elev:

HOLD DIG VÅGEN I TIMERNE LAD VÆRE MED AT TEGNE SJOVE BILLEDER AF DINE LÆRERE HOLD DIG VÆK FRA KLASSENS MOBBER LAD IKKE MOR OG FAR SKRIVE I DIN KONTAKTBOG LAD IKKE DIN SURE SØSTER BESTEMME, HVAD DU SKAL LAVE (TEKNISK SET IKKE EN SKOLETING - MEN ALLIGEVEL!)

Pressen skriver: 

»Tom Gates - Top elev (næsten) er super sjov. Jeg vil næsten sige, at det er den sjoveste af Tom Gates bøgerne indtil nu. Der er virkelig skruet op for humoren i denne bog.« 9/10 – Bookeater

»Tom er tilbage med masser af sjove og skøre indfald. Bogen lægger sig fint efter de øvrige i serien og vil være rigtig god til drenge, der er vilde med sjove bøger. Der sker vildt meget hele tiden, der er fart på og man er flad af grin undervejs, når Tom roder sig ud i den ene mærkelige ting efter den anden.« –  Heidi Drasbæk Martinussen, Lektør

Anmeldelser (0)