Slægten 14: Tordenskiolds skygge (Storskrift)
Kategorier / sektioner:

Slægten 14: Tordenskiolds skygge (Storskrift) (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Dan Henry Andersen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726114768
Udgave: 3. (11-02-2019)
Oplag: 1. (11-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 420
Originalsprog: Dansk

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den Store Nordiske Krig (1709-20) er det sidste store opgør mellem Danmark og Sverige. Peter Wessel er en redersøn fra Trondhjem, der som 13-årig - i 1704 - kommer til København og efter flere forsøg optages på Søkadetakademiet. Fra 1711 deltager han i krigen, og hans mod og beslutsomhed gør ham både kendt og frygtet. I 1716 adles han under navnet Tordenskiold.
Harald Dane er yngste søn af Ditlev og Agnete. På Søkadetakademiet i København møder han Peter Wessel. Et venskab udvikler sig mellem de to meget forskellige unge mænd, og Harald følger den karismatiske Peter Wessel gennem sejr og nederlag på hans vej mod toppen. Skæbnesvangert for Harald bliver mødet med den smukke og begavede Ingeborg Olufsdatter på den svenske ø Kæringø. Kærlighed og forrædderi ryster drømmeren og tvivleren Harald, som til sidst må træffe det valg, der ændrer hans liv for altid.
Udgivelsen er en storskrift-udgave i to bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

SLÆGTEN er et historiske univers, som gennem den fiktive adelsslægt Dane fortæller Danmarkshistorien fra 1000-tallet til vor tid. Dane-slægten møder alle de store personligheder og deltager i krige, intriger og begivenheder, som får afgørende betydning for historiens gang. SLÆGTEN er udviklet af Det Historiske Hus.

Dan H. Andersen, født 1956, er ph.d. i historie og har udgivet en række roste historiske værker. Han er desuden er populær foredragsholder og har optrådt i tv og radio om konspirationsteorier.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Slægten 14: Tordenskiolds skygge (Storskrift)

Slægten 14: Tordenskiolds skygge (Storskrift)