Nedsat pris! Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb
Kategorier / sektioner:

Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Joakim Jakobsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711690451
Udgave: 2. (18-05-2017)
Oplag: 3. (14-06-2019)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 792
Originaltitel: Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
318,00 kr
219,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alt hvad du har brug for at vide om Tour de France. Rigt illustreret udgave af bestselleren om verdens hårdeste cykelløb fyldt med sugende fotografier: portrætter, action og væg-til-væg landskaber.
Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien. Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdokter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker. Opdateret til og med 2016.
"Det er ikke én side for meget, for med allerkyndigste hånd fortæller forfatteren fænomenets hundredårige historie, løb for løb, selvpiner efter selvpiner, drama på drama. Det er stort - og stort fortalt."
Steffen Larsen i Politiken
"Men næsten mest spændende bliver bogen, når den løfter sig til at afdække ikke kun flige af løbets 100-årige historie, folkets store teater, men også af Frankrigs og Europas samtid."
Kåre Bluitgen i Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb

Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb