Nedsat pris! Transaktioner i selskaber: selskabsret, regnskab og skat Forstør
Kategorier / sektioner:

Transaktioner i selskaber: selskabsret, regnskab og skat (Bog, Hæftet)

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 723
Dato for udgivelse: 11-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Medforfattere: Henrik Steffensen, Lars Bunch, Jan-Christian Nilsen, Thomas Booker
ISBN-13: 9788761934581
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

1.420,65 kr

-1%

Vejl. pris: 1.435,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Få en tværgående og illustrativ gennemgang af transaktioner formidlet af erfarne eksperter.

Formålet med denne bog er at give indsigt i de mange muligheder, som grænsefladerne mellem årsregnskabsloven og selskabsloven giver for virksomheder og rådgivere i forbindelse med selskabers stiftelse, opkøb, fusion, spaltning m.v.


Med en omfattende samling af eksempler fra virkeligheden, der illustrerer brugen af reglerne - og ikke mindst grænseområderne - kan bogen bruges til at løse mange problemstillinger, der melder sig i praksis ved transaktioner (i bred forstand) i et selskab.


Bogen inddrager praksis fra Erhvervsstyrelsen, domstolene og landsskatteretten og er derfor anvendelig, hvis man arbejder med køb og salg af virksomheder, etablering af nye selskaber og i det hele taget søger efter muligheder for at skabe frie reserver til f.eks. udbytte, lovlig selvfinansiering, debt push down, etc.


Bogens kapitler er emneinddelt i forhold til typer af transaktioner. Forfatterne har desuden lagt vægt på også at beskrive de skattemæssige aspekter ved selskabsretlige transaktioner, placeret i forlængelse af regnskab og selskabsret inden for de enkelte kapitler.


Målgruppe:


Bogens formål er at vise praktiske løsninger på praktiske problemer. Den henvender sig til revisorer, advokater, banker, kapitalfonde og andre, der arbejder aktivt med virksomheders finansiering og kapitalberedskab.


Om forfatterne:


Henrik Steffensen, partner i og leder af PwC Danmark´s faglige afdeling indenfor regnskab, selskabsret og revision (Assurance & Accounting Services). Er tidligere chefkonsulent i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) og en af hovedkræfterne bag årsregnskabsloven fra 2001. Indgår i dag som partner i PwC´s globale IFRS-netværk og arbejder endvidere med selskabslovgivning, køb og salg af virksomheder og i det hele taget transaktioner i selskaber i bred forstand.


Lars Bunch er kontorchef i Erhvervsstyrelsen med ansvar for bl.a. for administrationen i henhold til selskabslovgivningen. Han er en af hovedkræfterne bag selskabsloven fra 2009.


Jan-Christian Nilsen er chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen med speciale i regnskabsret. Har deltaget i udformningen af årsregnskabsloven fra 2001 og stort set samtlige senere ændringer hertil. Har endvidere det faglige ansvar for styrelsens betjening af det Finansielle Råds kontrol med regnskaberne for de børsnoterede virksomheder. Han har også i de seneste 20 år beskæftiget sig med visse selskabsretlige problemstillinger, med fokus på aktionærlån og selvfinansiering.


Thomas Booker er blandt andet leder af PwC Aarhus´ afdeling for beskatning af fast ejendom. Er tidligere konstitueret landsdommer i Østre Landsret samt leder af skatteafdelingen i advokatfirmaet Danders & More. Ud over arbejdet som leder af afdelingen for beskatning af fast ejendom, arbejder han med rådgivning om dansk og international skatteret, omstruktureringer, koncern- og sambeskatning, etablering af holdingselskaber samt førelse af skattesager ved de administrative myndigheder, herunder Landsskatteretten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Transaktioner i selskaber: selskabsret, regnskab og skat

Transaktioner i selskaber: selskabsret, regnskab og skat