Nedsat pris! Transpersonlig udvikling: en guide til selvets psykologi
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Transpersonlig udvikling: en guide til selvets psykologi (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Roberto Assagioli

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788798575764
Udgave: 1. (29-09-2006)
Oplag: 1. (29-09-2006)
Første udgivelsesår: 2006
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 304
Oversætter: Ebbe Larsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
236,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dr. Roberto Assagioli er en af de helt store pionerer inden for transpersonlig psykologi. Hans dybe indsigt i højere bevidsthed og spirituel udvikling er i høj grad baseret på egne meditative erfaringer og studier af såvel østlig som vestlig mystik gennem 60 år. Denne bog Transpersonlig udvikling er en samling af hans vigtigste artikler om selvrealiseringens kunst, og hans bidrag til at bringe sjælen eller Selvet tilbage i psykologien.
Assagioli kaldte sin psykologi for psykosyntese og betonede vigtigheden af såvel den personlige udvikling af en helstøbt personlighed, samt den efterfølgende udvikling af Selvets åndelige bevidsthed.
Første del beskriver overbevidstheden og de intuitive, inspirative og bevidsthedsudvidende processer, der opleves her. Anden del omhandler de udfordringer og besværligheder, man møder på den åndelige vej mod oplysning. Tredje del beskriver, hvorledes vi kan udfolde den højere bevidsthed i vores hverdag.
»Assagioli var en bemærkelsesværdig pioner inden for det transpersonlige felt, hvor han vævede mange af de vigtigste psykologiske og spirituelle traditioner sammen i en stærk metode til indre vækst.« 

Anmeldelser (0)