Tre sider af samme sag Forstør
Kategorier / sektioner:

Tre sider af samme sag (Bog, Hæftet)

Af: Marian Keyes

Forlag: Cicero
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 437
Dato for udgivelse: 4-5-2006
Udgivelse: 3. udgave, 2006.
Oversætter: Henriette Rostrup
ISBN-13: 9788777147845
Produkt type: Bog
Originaltitel: The other side of the story
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 3
Oplag: 4

Mangler pt.

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Enhver sag har tre sider - din side, deres side og sandheden.
Jojo Harvey er en hårdtarbejdende litterær agent med en smækker krop og en vilje af stål. Jojo kæmper hårdt for at klatre op ad karrierestigen, men kommer undervejs til at forelske sig i sin chef - sin gifte chef.
Lily Wright er en af Jojos klienter og nyder stor succes med sin debutroman. Men under den glittede overflade lurer problemerne, for Lily har store problemer med at skrive roman nummer to, der snart skal afleveres. Hun har allerede spenderet forskuddet på et nyt hjem, som Anton, ´hendes livs kærlighed´, har overtalt hende til at købe. Og så er der den dårlige samvittighed over for Gemma, der nager.
Gemma Hogan er en strålende eventmanager og Lilys bedste veninde - eller var det, indtil Lily stjal Anton, der også var ´hendes livs kærlighed´. Gemmas sociale liv ligger helt stille, da hendes mor, der netop er blevet forladt, lægger beslag på al hendes fritid. En rædselsfuld situation, der dog resulterer i nogle morsomme e-mails til en veninde. Historierne er så sjove, at de finder vej til den litterære agent, Jojo Harvey, der antager Gemma som ny klient.
»6 ud af 6 bogorme. Mindre kan ikke gøre det for denne perle i rækken af fantastiske romaner fra genrens ukronede dronning.«
- bookworm.dk
»Keyes er en fabelagtig historiefortæller med blik for menneskers følelser, uforudsigeligheder og forudsigeligheder. Man føler sig ganske enkelt godt tilpas. Ikke mindst på grund af hendes komiske timing. Hun har et raffineret blik for genkendelige pinligheder, og hendes nye bog er toptunet tidstypisk underholdning med bid.«
- Alt for Damerne
»Læs den endelig!«
- Femina

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tre sider af samme sag

Tre sider af samme sag