Nedsat pris! Tro på Amerika: Et forsvar for den amerikanske storhed Forstør

Tro på Amerika: Et forsvar for den amerikanske storhed (Bog, Indbundet)

Af: Mitt Romney

Forlag: Information
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 464
Dato for udgivelse: 23-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Morten Visby
ISBN-13: 9788775143672
Produkt type: Bog
Originaltitel: No Apology
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

2 enheder på eget lager

Advarsel: Sidste enheder på lager!

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
270,50 kr
epub
48,15 kr

270,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvem er Mitt Romney, og hvad vil han? Amerikas måske kommende republikanske præsident skildrer i denne bog sit syn på USA's rolle i verden og giver derigennem et indtryk af sin person og politik.
I Tro på Amerika argumenterer Mitt Romney for, at et stærkt og magtfuldt USA er nødvendigt ikke blot for amerikanerne, men også for resten af verden. Nye magtcentre som Kina og Rusland er blomstret op og radikal islam fortsætter med at udgøre en fare mange steder i verden. Ved at trække på historien viser Romney, hvordan USA på flere områder har mistet momentum. Det gælder f.eks. inden for produktionen, som længe har været dalende; uddannelsessystemet, som længe ikke har uddannet nok ingeniører, videnskabsfolk og andre højtspecialiserede professionelle; den finansielle sektor, hvis skadelige praksis førte til den aktuelle krise, som er blevet mødt med nedskæringer og afgiftsforhøjelser. USA er i dag dybt forgældet, skatteplaget og fuldstændig uforberedt på de udfordringer landet står overfor.
USA har brug for fornyelse. Nye ideer, som kan løse de komplicerede problemer og genskabe den amerikanske styrke. Romney foreslår en række enkle løsninger for at genopbygge industrien, skabe arbejdspladser, forbedre uddannelsessystem og genopbygge et militærvæsen, som er nedslidt efter mange års konstant krigsførelse. Men det vigtigste, mener Romney, er at engagere befolkningen i en fælles sag, i stedet for blot at kræve forbedringer for sig selv. En stor del af hans politik går imod Barack Obamas og på flere punkter også mod klassisk republikansk politik, men det hele har ét mål: at genskabe USA's politiske og økonomiske storhed. En personlig og dynamisk bog skrevet af en mand, som er dybt optaget af den amerikanske historie, nutid og fremtid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tro på Amerika: Et forsvar for den amerikanske storhed

Tro på Amerika: Et forsvar for den amerikanske storhed