Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Troen og imperiet: Biblen set med palæstinensiske øjne (Bog, Hæftet)

Af: Mitri Raheb

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 158
Dato for udgivelse: 28-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Niels-Peter Lund Jacobsen
ISBN-13: 9788775179473
Produkt type: Bog
Originaltitel: Faith in the face of the empire
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Flere befolkningsgrupper er klemt i den mangeårige konflikt mellem Israel og Palæstina; en af de mindre - og ofte oversete - er de palæstinensiske kristne. Palæstinenseren Mitri Raheb er præst i Betlehemskirken og lever sammen med alle andre palæstinensere i området i skyggen af den israelske besættelse. Han er en af de utrættelige fortalere for en ikke-voldelig løsning på konflikten og har mange gange bevist, at han ikke er bange for at tale politikere på alle sider imod, når de misbruger deres magt til at fremme deres egen sag i stedet for det fælles bedste.  
I Troen og imperiet beretter Mitri Raheb om tilværelsen i det besatte område, og han viser, hvilken betyd­ning ´imperiet´ har haft på udviklingen i det besatte land. Skiftende imperier har hersket over Palæstina, siden Biblen blev skrevet, og det har præget både tilblivelsen og læsningen af Bibelen. Og det har præget udviklingen og identiteten hos palæstinenserne.   

Om forfatteren: Mitri Raheb (f. 1962) er en del af det kristne, palæstinensiske mindretal og har siden 1988 været præst for en menighed i Betlehem. Han arbejder for forståelse og fred mellem parterne i konflikten i Mellemøsten og er blevet en vigtig stemme både i og uden for de palæstinensiske områder. I 2005 udkom bogen Betlehem under belejring.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Troen og imperiet: Biblen set med palæstinensiske øjne

Troen og imperiet: Biblen set med palæstinensiske øjne