Nedsat pris! Tryk og glad godnatlæsning: Enkel zoneterapi og akupressur med små historier til et kærligt putteritual

Tryk og glad godnatlæsning: Enkel zoneterapi og akupressur med små historier til et kærligt putteritual (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Katrine Birk

Forlag: Høst & Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763859820
Udgave: 1. (25-01-2019)
Oplag: 1. (25-01-2019)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 56
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen
Omslagsillustrator: Thomas Tassi Jørgensen
Illustrator: Thomas Tassi Jørgensen
Tegnet af: Jette Aagaard Enghusen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det kan være svært at få en lille energifyldt tumling til at sove! Med Tryk og glad godnatlæsning tilbydes et enkelt redskab til at skabe ro og gode betingelser for en hyggestund mellem barn og voksen – og at gøre kroppen klar til en god nats søvn.

Med syv små godnathistorier om Lille Tumle, der alle lægger op til blid akupressur og zoneterapi under højtlæsningen, er bogen et bud på et kærligt putteritual – og et konkret værktøj til de situationer, hvor både forældre og barn har brug for at komme ned i tempo.

Første del af bogen giver forældrene et indblik i syv forskellige akupressur- og zoneterapi-punkter på barnets krop, som skaber balance og hjælper søvnen på vej. Desuden tilbydes et indblik i højtlæsningens mange gode egenskaber.

Anden del er en rigt illustreret billedbog til de mindste, hvor syv små historier om Lille Tumle og hendes tøjdyr alle lægger op til at falde til ro. Hver godnatfortælling inkorporerer et punkt fra bogens første del, som hjælper til en rolig og hyggelig aftenstund med nus og nærvær.

Pressen skriver:  »Med syv små godnathistorier om Lille Tumle, der alle lægger op til blid akupressur og zoneterapi under højtlæsningen, er bogen et bud på et kærligt putteritual - og et konkret værktøj til de situationer, hvor både forældre og barn har brug for at komme ned i tempo.« - Kathrine Thorlund, Søndagsavisen Lolland-Falster

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tryk og glad godnatlæsning: Enkel zoneterapi og akupressur med små historier til et kærligt putteritual

Tryk og glad godnatlæsning: Enkel zoneterapi og akupressur med små historier til et kærligt putteritual