Nedsat pris! Tulamo - slebne verdener: Slebne verdener Forstør

Tulamo - slebne verdener: Slebne verdener (Bog, Hæftet)

Af: Steffen Groth

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Tulamo
Sideantal: 546
Dato for udgivelse: 7-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Nr. i serien: Bind: 2,
Redaktion: Jakob Krohn
ISBN-13: 9788793126695
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann - Omslagsillustrator: Therese Buch-Andersen
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

263,50 kr

-24.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Knap er Jesper Kriss Hansen blevet udnævnt til arro, før døden slår til igen. Kriss´ fjender er alle vegne omkring ham, synlige så vel som usynlige. Ildens Dæmon er den mægtigste af dem alle. Øens dæmoner er nemlig ikke kun navnene på Ærøs store opaler. Dæmonerne er virkelige og så lyslevende, som dengang de mørklødede kom sejlende til øen og blev til vestinger og sjastinger. Kravet til Kriss om at bekæmpe dæmonerne er så umenneskeligt, som Den Store Erris udfordring til ham er nådesløst: Det er ikke nok for Kriss at kunne se øen. Han skal også kunne føle den. For øen har en helt egen sjæl, som kun den sande lysets elsker kan føle. Men hvor er Kriss' egen sjæl? Og har han overhovedet en fri vilje? 
Slebne verdener er anden del af et eventyr i tre bind, som stiller spørgsmål ved, hvad virkeligheden er, hvor mærkværdig de voksnes verden er, som man skal tilpasse sig for at være med på holdet, og især om hvor svært det er at opstille en egen mening med tilværelsen. 

Uddrag af bogen:

»Jeg er din bedste ven i alle verdener. Forstå mig dog vedblev hun, Han rystede på hovedet. Er armbåndet farligt? fortsatte han. - Nej! - Hvad siger du? Kriss spærrede sine øjne op. - Det ved jeg ikke. - Er du styret af dæmonerne? - Nej. - Af De Tre Damer? - Nej. Paluda begyndte at græde. - Er de tre dæmoner de samme som De Tre Damer? - Nej. - Hvordan nej? «
Om forfatteren:

Steffen Groth (f. 1949)  har levet i mange virkeligheder - som familiefar, læge, underviser, forsker, ulandsarbejder, FN-diplomat og globetrotter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tulamo - slebne verdener: Slebne verdener

Tulamo - slebne verdener: Slebne verdener