Nedsat pris! Tværvidenskab i teori og praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Tværvidenskab i teori og praksis (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 28-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Erling Jelsøe, Thyge Enevoldsen
Medforfattere: Thyge Enevoldsen, Erling Jelsøe
ISBN-13: 9788741256351
Produkt type: Bog
Bidragyder: Bent Greve, Karen Sjørup, Michael Haldrup, Sine Lehn-Christiansen, Erling Jelsøe, Thyge Enevoldsen, Kirsten Bransholm Pedersen, Jens Højgaard Jensen, Bent Søndergaard, Ole Erik Hansen, Bente Kjærgård, Malene Freudendal-Pedersen, Jesper Pagh, Bo Poulsen, C
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

269,70 kr

-13%

Vejl. pris: 310,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Universiteter og andre uddannelsesinstitutioner har en tendens til at opdele videnskaberne i adskilte størrelser som humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Men i praksis oplever studerende og forskere ofte det problem, at virkeligheden ikke er opdelt. Derfor bliver det nødvendigt at bevæge sig på tværs af de videnskabelige skel.
Denne bog giver dels et teoretisk indblik i tværvidenskab, dels en række eksempler på projekter, hvor man i praksis har bevæget sig på tværs af videnskaberne. Bogen viser, at tværvidenskab er en gavnlig tilgang i mange sammenhænge. Samtidig sætter den fokus på det forhold, at tværvidenskaben selv ofte fanges af ét enkelt paradigme - samfundsvidenskabernes idé om tværvidenskab er f.eks. meget forskellig fra naturvidenskabernes ide om samme. Så den tværvidenskabelig forsker og studerende står over en væsentlig opgave med at bygge bro og udnytte det bedste fra enkeltvidenskaberne i forsøget på at indfange virkeligheden på den bedst mulige måde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tværvidenskab i teori og praksis

Tværvidenskab i teori og praksis