Tysk mini grammatik, Grundbog (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Frank Jacobsen

Forlag: Tibet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 2-11-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Redaktion: Jonas Jacobsen
ISBN-13: 9788788465488
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 1993
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 3

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tysk Mini Grammatik har allerede i en årrække vakt berettiget opmærksomhed og den har allerede imødekommet mange tusinde elevers og et modsvarende antal læreres ønske om en samlet, overskuelig - og ikke mindst prisbillig - oversigt over grammatikken i det tyske sprog.
Anvendes med succes som supplement til ethvert basissystem.
Henvender sig til elever ved folkeskoler, fri- og efterskoler, erhvervsskoler, HF, aftenskoler, gymnasier, ungdomsskoler, firmakurser, fritidsundervisning, selvstudium, osv.
Medtager de vigtigste og dermed nødvendigste sider af grammatikken i det tyske sprog. Hvert emne sin side, med dansk forklaring af de enkelte emner.
Bogen indeholder et forord, kortfattet brugervejledning til eleven, to parallelle indholdsfortegnelser - en alfabetisk med danske og en med engelske betegnelser, selve grammatikken, - herunder: Det bestemte kendeord. Bindeord. Biord. Ejefald. Forholdsord. Navneords flertaisformer. Spørgende vedhæng. Stedord. Stort begyndelsesbogstav, Talord. Tegnsætning. Tillægsord. Det ubestemte kendeord. Udsagnsord. Stikordsregister. Tillæg om tid.
Anvendt som grundbog - med lærerens gennemgående medvirken - vil bogen, bl.a. på basis af sine præcise eksempler, kunne være udgangspunkt for kortere, intensive grammatikkurser allerede fra 7. klassetrin eller tilsvarende begynderniveau. Anvendt som opslagsbog til afklaring af individuelle problemstillinger, hvor der må forudsættes et vist forudgående kendskab til grammatikkens terminologi og forståelse af bogens systematik, vil den kunne anvendes fra 8. klassetrin eller tilsvarende.
I kraft af sine »nøgler« - index og stikordsregister - sin kortfattede og overskuelige form, også grafisk og layuotmæssigt, de præcise definitioner og eksempler - sin systematik i det hele taget, har engelsk mini grammatik primær og generel adresse både som grundbog og opslagsbog til 7.-10. klasses elever.
Bogen følger med fordel eleven gennem hele skoletiden, og har sin særlige fordel når eleven mange år senere får brug for at generobre detaljerne i sine tyske færdigheder.
Til bogen findes to øvehæfter med tilhørende løsningshæfter, samt et grammatikspillehæfte med spilleplade. Samme sidetal for samme emne i alle bøger, også i de tilsvarende bøger på dansk og engelsk!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tysk mini grammatik, Grundbog

Tysk mini grammatik, Grundbog