Tyskerungen Forstør
Kategorier / sektioner:

Tyskerungen (Lydbog, Lydbog)

Af: Camilla Läckberg

Forlag: People s Press
Format: Lydbog
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 20-3-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771594256
Produkt type: Lydbog
Originaltitel: Tyskungen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

epub
55,00 kr
Lydbog
99,95 kr
zip_mp3
85,25 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor har Erica Falcks mor gemt en gammel nazistmedalje? Det spørgsmål har rumsteret i Ericas hoved, lige fra hun fandt medaljen skjult imellem gamle sager på loftet. Til slut bestemmer hun sig for at opsøge en pensioneret historielærer for at finde ud af mere om medaljens oprindelse. Men manden er beklemt ved situationen og kan ikke give hende noget svar. To dage senere bliver han myrdet. Vidste han mere, end han fortalte Erica, og har det noget med medaljen at gøre?
Erica går på loftet igen, finder sin mors dagbøger og begynder at læse. En gribende historie om en ung kvindes tilværelse under Anden Verdenskrig og om sin egen families skjulte hemmeligheder. I Camilla Läckbergs femte krimi er forfatteren Erica Falck tilbage i hovedrollen. Og denne gang peger mord, mysterium og de fortidige spor i retning af Erica selv. Helt tilbage til en ung kvindes oplevelser under Anden Verdenskrig og Ericas families egne hemmeligheder. Mens Patrik er på barsel, må Erica lede sin egen efterforskning.
»En særdeles holdbar og fængende historie om kærlighed, venskab, hævn og soning... Det fungerer upåklageligt som spændingsmotor og er, særlig for fortidshistorien, velkomponeret i sin overbevisende skildring både af de krigsminder, ældre mennesker slæber rundt på den dag i dag, og af krigens konsekvenser selv for et lille, svensk fiskersamfund langt fra Hitlers vanvid.«
- Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Tyskerungen

Tyskerungen