U'et som praksis: Kunst, kreativitet og sanselighed Forstør
Kategorier / sektioner:

U'et som praksis: Kunst, kreativitet og sanselighed (Bog, Hæftet)

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
Dato for udgivelse: 10-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Joachim Rothenborg
Medforfattere: Pernille Overø, Hans Fagt, Jonas Preisler, Ernest Holm Svendsen, Pia Bornemann, Klaus Krogsgaard, Karin Maktabi, Bodil Boss Nielsen, Winie Ricken
ISBN-13: 9788777067273
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Maria Elskær
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen kommer med et bud på, hvilke kvalifikationer, processer og forudsætninger, der skal til for, at skoler og uddannelsesinstitutioner kan supplere den faglige undervisning med en kompetenceudvikling, som er baseret på praksis. En kompetenceudvikling, der forløser og udvikler elevernes potentialer og ressourcer til evner, som kan overføres som beredskab og egenskaber til at håndtere de udfordringer, eleverne møder i det superkomplekse samfund.
Det er de potentialer og ressourcer, der kan sikre, at børn og unge kan håndtere fremtidens udfordringer, også selvom de byder på høj kompleksitet, er uforudsete eller handler om at skabe nye løsninger med knappe ressourcer. Bogens praksisser kan give børn og unge nye personligt funderede kompetencer samt et andet sprog, hvori de kan rumme og kommunikere om det komplekse. Her kan de opleve og erfare, hvordan den faciliterede skabende træningspraksis giver dem adgang til nye indre ressourcer og styrker.
Otto Scharmers Teori U bruges i kompetenceudviklingen som den gennemgående kreative bevidsthedsproces. Praksisdelen fortæller om, hvordan man kan inddrage dans, musik, gastronomi, improvisation, teater, heltetræning, billedkunst, expressive arts coaching og arkitektur i processen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

U'et som praksis: Kunst, kreativitet og sanselighed

U'et som praksis: Kunst, kreativitet og sanselighed