Nedsat pris! Ubehagets soundtrack
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Ubehagets soundtrack (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Alex Zichau

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726158588
Udgave: 1. (21-05-2019)
Oplag: 1. (21-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 153
Formater / udgaver
174,00 kr
60,70 kr
206,30 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"En dag måtte jeg pege mig selv ud blandt de anonyme.
Jeg havde mange år før været nødt til at erklære, at jeg ikke stemte overens med den biologiske fremtræden, der husede den stemme, jeg talte med og sang mine tekster med, når jeg spillede med mit band. Jeg stemte ikke overens med mit dåbsnavn eller med det personnummer, der tilhørte dette navn. Et hæsligt brændemærke befandt sig på mig, forårsagede, at mennesker kaldte mig et navn, der var mig fremmed."
"Ubehagets soundtrack" er historien om en mand, der er født i den forkerte krop, en pigekrop. Efter en lang række operationer, der til sidst skal resultere i et kønsskifte, står han over for en kamp mellem et jeg og et du, der skal finde ud af, hvem denne mand egentlig er.
Alex Zichaus roman lægger sig tæt op ad hans egen livshistorie og giver romanen endnu mere intensitet, realisme og relevans.
"Skildringen af de to sider af samme ulykkelige menneske – jeg‘et og du‘et – giver `Ubehagets soundtrack´ en egen klaustrofobisk kvalitet og skaber et identitetsflimmer, som stimulerer læsningen. " - Berlingske
"‘Ubehagets soundtrack‘ er en både svær og spændende debutroman, umulig at få greb om, men mærkværdigt afvæbnende og præcis i al sin vrængende ambivalens." - Politiken

Alex Zichau er en dansk musiker og forfatter. Han har skrevet romanen "Ubehagets soundtrack", der er baseret på hans egne oplevelser som transkønnet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ubehagets soundtrack

Ubehagets soundtrack