Nedsat pris! Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden: Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser Forstør
Kategorier / sektioner:

Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden: Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser (Bog, Hæftet)

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 226
Dato for udgivelse: 26-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Hanne Leth Andersen, Jens Christian Jacobsen
ISBN-13: 9788759316351
Produkt type: Bog
Bidragyder: Hanne Leth Andersen m.fl.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

246,50 kr

-1%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen sætter fokus på, hvordan de videregående uddannelser i disse år forandrer sig med nye styringsmekanismer, organiseringsprincipper, kvalitetssikringstiltag og krav til indhold og output.
I kølvandet på masseuddannelse og international konkurrence er fulgt målstyring og effektivisering, såvel som markedsgørelse og liberalisering, som mål for uddannelsernes finansiering og organisering.
I dag handler uddannelse mindre om dannelse og social kritik og mere om anvendelighed og umiddelbar relevans. Globaliseringen har medført et forstærket ønske om at kunne sammenligneuddannelser og udveksle studerende og kandidater på tværs af landegrænser. Denne sammenligning sker gennem akkreditering, auditering, ranking, benchmarking og andre former for deklarering og dokumentation. Det er vanskeligt at afvise behovet for disse tiltag, men de medfører også en risiko for forfladigelse og overadministration.
Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden er en debatbog. Forfatterne repræsenterer forskellige fagligheder, synspunkter på globaliseringen og kritiske vinkler på videregående uddannelser.
Bogen er henvendt til studerende og undervisere på de videregående uddannelser, såvel som studieledere, uddannelsesudviklere, politikere, embedsmænd, lobbyister og udviklingskonsulenter, der arbejder med højere videregående uddannelser. Målet med bogen er at skabe indsigt i uddannelsernes vilkår og udfordringer i globaliseringens tidsalder - som udgangspunkt for debat og udvikling. Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden: Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser

Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden: Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser