Nedsat pris! UDE AF SIG SELV
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

UDE AF SIG SELV (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Sasha Marianna Salzmann

Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772003252
Udgave: 1. (10-05-2019)
Oplag: 1. (10-05-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 380
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”En af de mest ventede og opsigtsvækkende bøger i 2017” – Politiken om den tyske udgave Tvillinger Alissa og Anton har altid haft hinanden.


Fra de voksede op i en toværelses lejlighed i det postsovjetiske Moskva og holdt hænderne for hinandens ører, når forældrene skændtes, og senere, i flygtningebarakkerne i Vesttyskland, hvor de stjal cigaretter fra de andre familiers værelser og rodede i deres ting. Men da Alissa som ung har droppet sit matematikstudie på universitetet for at få mere tid til at boksetræne, forsvinder Anton med et sporløst. Et postkort dukker op fra Istanbul – tomt og uden returadresse. Året er 2016, og Alissa rejser til den multikulturelle by ved Bosperusstrædet for at lede efter sin bror. Under overfladen lurer det politiske oprør, og mens Alissa søger efter spor, bevæger fortællingen sig frem og tilbage mellem tvillingernes, forældrenes, bedsteforældrenes og oldeforældrenes historie.


”Ude af sig selv” er en jødisk familiehistorie, der strækker sig over et helt århundrede og bevæger sig fra Odessa til Volgograd, Moskva, Berlin og Istanbul. En roman om slægt, immigration, identitet, grænser og køn.


Om forfatteren: Sasha Marianna Salzmann er en af Tysklands mest respekterede unge dramatikere. ”Ude af sig selv” er hendes debutroman, og den bygger blandt andet på hendes egne oplevelser som immigrant fra Rusland og har endvidere hentet inspiration i hendes egen slægtshistorie.


Den var shortlistet til den fineste litterære pris i Tyskland, ”Deutscher Buchpreis”, og har modtaget flere andre litterære priser.
Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

UDE AF SIG SELV

UDE AF SIG SELV