Udenrigskorrespondenten: kriminalroman Forstør

Udenrigskorrespondenten: kriminalroman (Bog, Hæftet)

Af: Alan Furst

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 295
Dato for udgivelse: 15-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
ISBN-13: 9788792503848
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: The Foreign Correspondent
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kalenderen siger vinteren 1938 og hele Europa emmer af den kommende krig. I Paris forsøger den italienske journalist Carlo Weisz at nyde livet mest muligt på sikker afstand fra Mussolinis fascistiske jerngreb - som udenrigskorrespondent for Reuters. Men da man samtidig et andet sted i byernes by finder redaktøren for den lille italienske undergrundsavis Liberazione død, gives redaktørposten videre til næste medlem i rækken: Weisz.
Paris folder sig ud som et elektrisk ladet spændingsfelt af modsatrettede interesserer mellem de forskellige efterretningstjenester. Og sammen med Weisz føres læseren af sted gennem et desillusioneret Europa, der er lammet af frygt og forfald. Her står totalitarisme og krig i skarp kontrast til personernes menneskelige sårbarhed, og det lægger en væsentlig dæmper på idealismen.
Udenrigskorrespondenten er den amerikanske forfatter Alan Fursts anmelderroste spionroman fra 2006. Furst formår med sin unikke blanding af stemningsfyldte beskrivelser og underspillet handling at genskabe atmosfæren fra 1930´ernes på en gang vemodige og hårdkogte Europa.
Med romanen Udenrigskorrespondenten introducerer forlaget Rosenkilde & Bahnhof en ny forfatter på den danske litterære scene. Flere titler følger.
Alan Furst (f. 1941), amerikansk forfatter, der med sit sproglige overskud og sine nuancerede personskildringer nyder enorm international succes, og hvis sikre stil har resulteret i en revitalisering af spiongenren. Furst har rejst rundt som journalist i Østeuropa og Rusland. Han har boet i Frankrig i en længere periode men er nu bosat på Long Island i New York.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Udenrigskorrespondenten: kriminalroman

Udenrigskorrespondenten: kriminalroman