Nedsat pris! Udviklingstraumer: hvordan udviklingstraumer påvirker selvregulering, selvbillede og evnen til kontakt Forstør
Kategorier / sektioner:

Udviklingstraumer: hvordan udviklingstraumer påvirker selvregulering, selvbillede og evnen til kontakt (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 4-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: May Schack
Redaktion: Ole Gammeltoft, Tom Havemann
Medforfattere: Laurence S. Heller, Aline LaPierre
ISBN-13: 9788741257631
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Marlene Diemar
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Healing developmental trauma
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

334,95 kr

-13%

Vejl. pris: 385,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Udviklingstraumer påvirker et menneskes selvregulering, selvbillede og evne til kontakt. Forfatterne til denne bog beskriver, hvordan tidlige traumer hæmmer evnen til kontakt med sig selv og andre, og hvordan følgerne i form af nedsat vitalitet ligger som en skjult dimension bag de fleste psykologiske og mange fysiologiske problemer.
Laurence Heller og Aline LaPierre viser, at de fleste emotionelle problemer kan føres tilbage til fem biologisk baserede organiserende principper: behovet for kontakt, afstemning, tillid, autonomi og kærlighed/seksualitet. Forfatterne introducerer den neuroaffektive relationelle model (NARM), en metode, der integrerer en kropslig og psykologisk tilgang i behandlingen af lavt selvværd, skam og konstant selvkritik. NARM inddrager en persons fortid, men lægger vægt på at arbejde med det nuværende øjeblik og fokusere på klientens styrkesider, ressourcer og resiliens med det formål at integrere den oplevelse af kontakt, som er afgørende for kroppen, psyken og evnen til at relatere til andre mennesker.
»De garvede klinikere Larry Heller og Aline LaPierre skaber en sammenhængende teori om barnets udvikling i traditionen fra de gamle pionerer Wilhelm Reich, Erik Erikson og Alexander Lowen. De giver os letforståelige redskaber, der udvider forståelsen af vores grundlæggende konflikter. Behandling af udviklingstraumer er en veloplagt og tilgængelig kortlægning, der kan bruges til at støtte emotionel modenhed og psykologisk og spirituel vækst.«
- Peter A. Levine, forfatter til Den tavse stemme. Hvordan kroppens sprog kan opløse traumer og skabe velvære samt Væk tigeren. Helbredelse af traumer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Udviklingstraumer: hvordan udviklingstraumer påvirker selvregulering, selvbillede og evnen til kontakt

Udviklingstraumer: hvordan udviklingstraumer påvirker selvregulering, selvbillede og evnen til kontakt