Nedsat pris! Uendelig lidelse
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Uendelig lidelse (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sun Pin

Forlag: Forlaget Korridor
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792655714
Udgave: 1. (17-10-2019)
Oplag: 1. (01-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 96
Omslagsgrafiker: Ida Marie Therkildsen
Omslagsillustrator: Ida Marie Therkildsen
Forord af': Sidse Laugesen
Oversætter: Sidse Laugesen
Originalsprog: Kinesisk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sun Pin tilhører den yngre generation af forfattere i Kina. Hendes udgangspunkt er storbylivet og enebørnene, og i sine efterhånden mange novellaer undersøger hun ofte, hvad det har kostet hendes generation at tilpasse sig og overleve i en verden, hvor der stilles krav om succes på alle hylder. Ensomhed, opofrelse, udnyttelse og fornedrelse spiller en central rolle i forfatterskabet, og ofte går Sun Pin så tæt på sine hovedpersoner, at hun nærmest svælger i deres pinefuldt navlepillende forsøg på at træde sig selv under fode. Det er dog værd at hæfte sig ved, at Sun Pin altid behandler sine hovedpersoner med stor nænsomhed og udviser stor forståelse for – og indsigt i – deres højst kaotiske følelsesliv.


Det er blandt meget andet Sun Pins følsomme greb og værkernes insisterende skrøbeligt-stærke feminine tankestrømme, der gør hendes litterære stemme interessant, også set op mod tidens mange strømninger udi det kønnede.


Sun Pins novellaer har vakt opsigt i hjemlandet. Hun er bl.a. blevet lovprist af store og kontroversielle forfattere som Su Tong og Yan Lianke og har modtaget flere litterære udmærkelser.

Anmeldelser (0)