Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Ukendt land (Bog, Hæftet)

Af: Jenny Christine Trolddal

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 436
Dato for udgivelse: 18-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771908732
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kasper Gejhede Olsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
218,90 kr
epub
91,45 kr

218,90 kr

-24.5%

Vejl. pris: 289,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 21-årige Karen har isoleret sig i en lejlighed i Holbæk; langt væk fra andres forventninger og krav. Hun opdager kun, at det er uholdbart, da hun støder ind i en ung kvinde ved navn Ronja. Ronja er alt det, hun savner at være, og via fascinationen drages hun af mørket. Når man først har smagt på friheden, er der ingen vej tilbage. Heller ikke selvom rejsen ud af mørket bliver lang og hård. Karens opgør har omfattende konsekvenser for hende, men er de det hele værd?   
Et andet sted i verden går en anden ung kvinde direkte efter sin drøm og er villig til at betale prisen for succes. En evne til at kunne spillets regler og leve med omkostningerne.    
Ukendt land er en historie om angst, drømme og tro. Om menneskers storhed og fald. Om at finde ud af, hvad man vil, og fremfor alt, hvem man er.          
Uddrag af bogen  
– Karen, du kan ikke melde dig ud af samfundet. Du er ikke med i samfundet. Ganske enkelt. Du sidder her hver dag i den her lejlighed og aner ikke, hvad du selv vil. Ronja ser på Karen med sit intense blik. Karen forsøger at lade, som om at det, Ronja lige sagde, ikke påvirker hende. 
– Du glemte arbejdsløs, ufaglært, familiens sorte får og går til psykolog … og ingen venner. Karen forsøger at lyde irettesættende, men hendes stemme er skrøbelig. Ronja smiler til Karen. 
– Karen, for fanden altså – du er simpelthen nødt til at komme i gang med at leve. Hvad venter du på? spørger Ronja.       
Om forfatteren 
Jenny Christine Trolddal er uddannet socialrådgiver og reikihealer. Hun har via sit professionelle virke gjort sig utallige hands-on-erfaringer med menneskers komplekse problemstillinger, men har aldrig sluppet håbet om det gode liv.  I forfatterskabet søger hun svar på, hvad det gode liv er, og hvordan man skaber det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ukendt land

Ukendt land