Nedsat pris! Ulvehjerte Forstør
Kategorier / sektioner:

Ulvehjerte (Bog, Indbundet)

Af: Tor Erling Naas

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Abefjæs
Sideantal: 228
Dato for udgivelse: 29-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Nr. i serien: Bind: 2,
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Illustrator: Sigbjørn Lilleeng
ISBN-13: 9788771415285
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Ulvehjerte
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bind 2 i serien om Abefjæs - En sprængfarlig cocktail til drenge på 11-14 år      Ulvehjerte er hverken en roman eller en tegneserie. Den er begge dele!   Abefjæs er væk. Der er kun et par pletter tilbage på enkelte mure. Og kun nogle få personer ved det. At det var Martin, som gemte sig bag abemasken og svingede sig mellem tagene. Nu er han gået under jorden. De, som jagter ham, vil ikke finde ham. Martin må lære at glemme. Det kan han også godt. Lige indtil abefjæsene begynder at dukke op igen, og nogen får færten af, hvor han skjuler sig. Nogen, som sætter ulvespor i sneen .    
Ulvehjerte er den spændende fortsættelse på serien om Martin, som lever et liv lidt ud over det sædvanlige. Bag bogen står det norske makkerpar Tor Erling Naas og Sigbjørn Lilleeng.     
Tor Erling Naas har siden sin debut i de tidlige 1980ere tegnet adskillige striber og udgivet kritikerroste tegneserieromaner. Abefjæs var hans første bog som forfatter. Sigbjørn Lilleeng er Illustrator og tegneserieskaber. I Norge har han vundet Raptus Tegneseriefestivals Debutantpris 2006, Sproingprisen 2008, Kirke- og Kulturdepartementets Tegneseriepris for Barne- og Ungdomslitteratur 2009.    
Forventningerne til dette samarbejde mellem to af Norges fremmeste tegneserieskabere var høje, og tegneserieromanen modtog da også begejstrede anmeldelser ved udgivelsen i Danmark såvel som Norge og blev i 2012 tildelt den norske pris Ordknappen.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ulvehjerte

Ulvehjerte