Ulvenes rige
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Ulvenes rige (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jean-Christophe Grangé

Forlag: Rosinante
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763826730
Udgave: 4. (20-09-2013)
Oplag: 1. (20-09-2013)
Første udgivelsesår: 2005
Serie: Rosinante
Indbinding: Paperback
Sideantal: 525
Originaltitel: L'Empire des loups
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter: Jesper Tang
Originalsprog: Fransk
Formater / udgaver
130,00 kr
111,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Anna Heymes er en chic pariserinde af den bedsteborgerlige slags: smuk, velplejet, velklædt og godt gift med en højtstående embedsmand. Men hun lider af hukommelsestab og hallucinationer.

Da hendes mand vil have hende indlagt, flygter hun og opsøger psykiateren Mathilde. Med Mathildes hjælp finder Anna ud af, at hun hverken er skizofren eller psykotisk, men har gennemgået en omfattende plastikkirurgisk operation, der har ændret hendes udseende fuldstændigt. Under dødstrusler indrømmer en biolog kort efter, at han seks måneder tidligere ved hjælp af radioaktiv stråling og systematisk omprogrammering har "skabt" Anna af den fattige anatoliske landarbejder Sema Gokalp. Men hvorfor? Sporene peger i retning af "de grå ulve" - en højreekstremistisk, tyrkisk-nationalistisk mafia/terrororganisation, som bl.a. styrer en stor del af handlen med narkotika i Paris og har en række mord på samvittigheden.

Pressen skrev:

”Med Ulvens rige har Grangé begået en voldsomt medrivende thriller, der i et stensikkert anslag mikser mord, konspirationer og pariserkolorit, og samtidig skitserer et skræmmende Europa præget af terror, frygt, korruption og konspirationer.” - Tonny Vorm, Information

Anmeldelser (0)