Forstør
Kategorier / sektioner:

Ulykken i Skejby (Bog, Hæftet)

Af: Karen-Sophie Olsvig

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Greyline
Sideantal: 27
Dato for udgivelse: 12-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788776077822
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

7 - 14 hverdage

72,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fattigdom, en tragedie - og en ildsjæl
Året er 1899. Mette og Lars bor i et fattigt hus i Skejby ved Århus. De har 6 børn. Det ældste bor ikke hjemme. Mette og Lars får ikke socialhjælp. De arbejder hos en rig bonde hver dag fra morgen til aften. Her tjener de et par kroner om dagen. Deres små børn må passe på hinanden.
Den 24 december, mens børnene er alene, sker der en forfærdelig ulykke. Det sætter for alvor gang i Peter Sabros arbejde for socialhjælp og bedre kår for de fattige.
Peter Sabro var og er kendt for sin store kærlighed for arbejderfolket og sin forståelse for deres dybe fattigdom. Allerede dengang opnåede han stor respekt og sympati. Han dør  i en togulykke kun 36 år gammel.
Bogen er udgivet i vores Greyline-serie. Serien indeholder forskellige genrer fra frilæsning og temalæsning over emnearbejde om demokrati og medborgerskab til historiske emner. Greyline er tænkt til overbygningen i folkeskolen, læsesvage voksne og til kursister på sprogskoler. Niveaumæssigt passer Greyline til Danskuddannelse 2 fra modul 5 og Danskuddannelse 3 fra modul 4.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ulykken i Skejby

Ulykken i Skejby