Ulykkesfuglen og Karsten Langkniv
Kategorier / sektioner:

Ulykkesfuglen og Karsten Langkniv (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Børge Cato Holm

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 146
Dato for udgivelse: 22-3-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788771532791
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog er – ligesom min første bog ”Kong Hans” – primært skrevet for at underholde jægere, lystfiskere og andet godtfolk. Når jeg har skrevet nogle afsnit, tager jeg ud til mine venner og beder dem om at læse det. Så sidder jeg og iagttager folk. Begynder de så at smile og grine, så er min mission fuldført. 

Jeg har gennem årene oplevet ganske meget og brugt uanede mængder af timer, dage, uger, måneder, ja, år på mine to hobbyer jagt og fiskeri.

De fleste af historierne/beretningerne foregår i Silkeborg og omegn. Der er dog også blevet tid til ture til Scotland, Wales, England, Tyskland, Norge og Sverige.

Jeg er født og opvokset i Nebel ved Grauballe, hvor jeg som knægt har travet i min fars og bedstefars fodspor ud på de herlige jagtmarker.

Ulydige køtere og fremragende jagthunde, brovtende jagt-  og fiskerikammerater med en lidt “tåget” jagtetik indgår i  dyre- og persongalleriet.

Person- og stednavne er i flere tilfælde opdigtede (vel primært for at undgå repressalier fra ”ofrenes” side), og jeg tager forbehold for historiernes sandhedsværdi – underholdningsværdien står jeg til gengæld inde for.

Børge Cato Holm

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ulykkesfuglen og Karsten Langkniv

Ulykkesfuglen og Karsten Langkniv