Nedsat pris! Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger: En angstprovokerende ordbog om de tilstande vi kollektivt forsøger at fortrænge. Forstør
Kategorier / sektioner:

Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger: En angstprovokerende ordbog om de tilstande vi kollektivt forsøger at fortrænge. (Bog, Kolli indkøb)

Af: Carsten Graff

Forlag: StemningsHotellet
Format: Kolli indkøb
Sprog: Dansk
Sideantal: 148
Dato for udgivelse: 27-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799601844
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Camilla Tanya Fahlén - Omslagsillustrator: Carsten Graff
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

387,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 499,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er et display med 16 bøger
Ordbogen alle taler om, og som handler om det vi ikke tør tale om.
Moderne sprog har en kolossal varians når det handler om at sætte ord på ligegyldigheder som f.eks. specifikationerne på tamponer, køkkenruller, kaffe, biler og krymmel på en softice. Vil man forbinde to computere, har sproget tusindvis af nuancer som kan beskrive hvor- dan det kan gøres. Vil man i stedet forbinde to mennesker, må man nøjes med at tale om hvorvidt de skal være venner eller kærester. Formålet med denne bog er at kompensere for denne mangel.
OBS: Dette er den lille udgave. Den store indeholder ca 3 gange så meget materiale.
»Endelig kommer der en ordbog der med alle vores mange tabuer, paradokser og skyggesider gør os i stand til at kommunikere om det der er vigtigt.«
- Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator
OPSLAG FRA BOGEN
Blindvinkelsblindhed: Blindhed over for at man selv har blinde vinkler.
Etisk udrensning: Når en person giver afkald på alle sine værdier og opretholdelsen af sine grænser for at blive i et uharmonisk ægteskab.
Ordfor-ikke-råd: En betegnelse for alt det som vi, på det følelsesmæssige plan, ikke føler at vi har råd til at tale om.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger: En angstprovokerende ordbog om de tilstande vi kollektivt forsøger at fortrænge.

Unævnelighedernes lille ordbog / Display med 16 stk bøger: En angstprovokerende ordbog om de tilstande vi kollektivt forsøger at fortrænge.