Under en strålende sol
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Under en strålende sol (Bog, Pocket, Dansk)

Af: Khaled Hosseini

Forlag: Cicero
Format: Pocket
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788777149917
Udgave: 3. (11-05-2009)
Oplag: 5. (16-09-2013)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Pocket
Sideantal: 368
Originaltitel: A Thousand Splendid Suns
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Storslået skæbnesfortælling om to meget forskellige kvinder, Mariam og Laila, der bringes sammen hos en voldelig tyran af en ægtemand.

Mariams lod i livet er lige fra begyndelsen tungt at bære. Som barn af tjenestepigen Nana og husets rige herre er hun en uønsket datter, der forbitrer sin mors liv, og i femten år lever de to så godt som isolerede fra samfundet. Mullah Faizullah kommer ganske vist ofte op til dem på bjerget, og han bliver Mariams ven og beskytter, og Jalil, hendes far, besøger hende hver torsdag. Men mener han det, når han siger, at han elsker hende? Det er en prøve, han skal bestå den dag, Mariam fylder femten år.

Sammenlignet med Mariam er Laila født på livets solside. Ganske vist lægger hendes mor sig ofte med depressioner over at hendes to sønner slås i Afghanistans bjerge mod russerne, men den højtelskede far er hendes støtte, og Tariq, Lailas bedste ven, er altid ved hendes side. En dag rykker krigen imidlertid ned fra bjergene og ind i Kabul, og mortergranater begynder at regne fra himlen.

Den midaldrende Mariam og teenagepigen Laila har intet tilfælles, men det får de – ikke mindst da Taliban vinder krigen og tager magten i landet. Talibanernes ekstreme kvindefjendskhed skaber de særeste alliancer, og den fattige og undertrykte Mariam og den kvikke og intelligente Laila er nødt til at arbejde sammen for at overleve.

Anmeldelser (0)