Nedsat pris! Undergrundsdanmark Forstør
Kategorier / sektioner:

Undergrundsdanmark (Bog, Hæftet)

Af: Alexander Storm Jakobsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Alexander Storm
Sideantal: 252
Dato for udgivelse: 3-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692862
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kasper Gejhede Olsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
95,30 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Undergrundsdanmark er første bind i den planlagte serie Alexander Storm. Den handler om et mafialignende miljø i Danmark, og man følger et af medlemmerne ved navn Alexander Storm. Hovedpersonen arbejder for sin onkel Gotts, der er leder af en af de fem største bander i Danmark. Alexander laver alle mulige opgave for sin onkel, lige fra indbrud til mord. Hans omgivelser tror, at han er en helt normal ung mand, som arbejder på en genbrugsplads i Odense, men dette er kun et dække over al den kriminalitet, han i virkeligheden laver. Han har også medlemmer til at arbejde for sig, når han skal løse nogle af de svære opgaver, som lederen giver ham. Han får nogle problemer undervejs med ting, der ikke går, som de skal,

Uddrag af bogen 
En af betjentene kigger rundt, og Maddie skynder sig ind i baglokalet igen, han lukker døren og siger: ”Fuck, ved ikke, om betjentene har set mig.” Pludselig kan vi høre fodtrin, og at fodtrinene bliver højere og højere, vi kan høre, at en af betjentene nu står lige ude foran døren, betjenten spørger: ”Hvad er der herinde?” Det føles, som om der går flere timer, men rent faktisk går der kun 20 sekunder, før bartenderen svarer: ”Det er baglokalet, der er ikke nogen derinde, det har også været låst hele dagen.” Betjentene skulle lige til at gå, da Kingo kommer til at skubbe til nogle kasser, som falder på gulvet.       

Om forfatteren 
Alexander Storm Jakobsen er en ny opkommende forfatter i midten af tyverne og ægte fynbo. Han interesserer sig meget for det kriminelle undergrundsmiljø i Danmark og skriver historier om det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Undergrundsdanmark

Undergrundsdanmark