Nedsat pris! Undersøgelser - videnskabsteori og metode i pædagogiske studier: videnskabsteori og metode i pædagogiske studier Forstør

Undersøgelser - videnskabsteori og metode i pædagogiske studier: videnskabsteori og metode i pædagogiske studier (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 171
Dato for udgivelse: 9-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Medforfattere: Lars Jakob Muschinsky, Martha Mottelson
ISBN-13: 9788741257372
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

208,80 kr

-13%

Vejl. pris: 240,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Undersøgelser. Videnskabsteori og metode i pædagogiske studier handler om at undersøge pædagogiske forhold. Den præsenterer en række af de tankegange og overvejelser, der ligger bag pædagogisk forskning, forskellige måder, den kan udføres på, og metoder, den kan benytte sig af. Og den diskuterer, hvordan viden skabes, og hvordan man som deltager i pædagogisk praksis vil kunne anlægge et forskningsmæssigt blik på praksis - dvs. hvordan man med inspiration fra forskning og brug af videnskabelige tankegange, procedurer og metoder kan systematisere sine undersøgelser og iagttagelser, så de får noget af den kvalitet og gennemslagskraft, vi kender fra forskningen.


Første del af bogen handler om, hvad det indebærer at skabe viden. Anden del koncentrerer sig om den praktiske gennemførelse af en undersøgelse, fra den indledende fase, hvor fokus ligger på, hvad der skal undersøges, over de følgende faser, hvor undersøgelsen designes, gennemføres og sammenfattes.


Bogen er til studiebrug i bredeste forstand. Den retter sig mod undervisningssammenhænge i de pædagogiske professionsuddannelser, men er også relevant i efter- eller videreuddannelse inden for det pædagogiske eller det sociale område.


Martha Mottelson er lektor og forsker på læreruddannelsen, professionshøjskolen UCC. Lars Jakob Muschinsky har tidligere været forsker i pædagogik på Københavns Universitet og rektor for læreruddannelsen på Zahles Seminarium.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Undersøgelser - videnskabsteori og metode i pædagogiske studier: videnskabsteori og metode i pædagogiske studier

Undersøgelser - videnskabsteori og metode i pædagogiske studier: videnskabsteori og metode i pædagogiske studier