Nedsat pris! Undervisning og læring: Almen didaktik og skolen i samfundet Forstør
Kategorier / sektioner:

Undervisning og læring: Almen didaktik og skolen i samfundet (Bog, Indbundet)

Af: Signe Holm-Larsen

Forlag: Kroghs Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 481
Dato for udgivelse: 8-6-2005
Udgivelse: 2. udgave, 2005.
Redaktion: Signe Holm-Larsen - Susanne Wiborg - Thyge Winther-Jensen
ISBN-13: 9788762406025
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Per Andersen
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

375,20 kr

-1%

Vejl. pris: 379,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Relationerne mellem fagene "Almen didaktik" og "Samfundet i skolen" er nære, ikke mindst i et videnssamfund. Derfor har det også været et mål med bogen at kombinere de to synsvinkler. Undervisning kan ikke mere ses som et fænomen, der har nok i sig selv og kan gennemføres uafhængigt af samfundets krav og forventninger. Men samfundet kan heller ikke fortsætte sin udvikling uden et velfungerende uddannelsessystems virksomhed. Overvejelser om undervisningens indhold, dets værdigrundlag, organisation og tilrettelæggelse må i vor tid nødvendigvis betragtes ud fra en synsvinkel, der fokuserer på interaktionen mellem uddannelse og samfund.
Bogens artikler, der er skrevet af forfattere med erfaringsbaggrund fra såvel undervisning som pædagogisk forskning og administration, stiller et alsidigt begrebsligt og analytisk værktøj til rådighed for den enkelte lærer og studerende, så han eller hun er i stand til i praksis at træffe undervisningsmæssige til- og fravalg ud fra en bevidsthed om, hvilke muligheder, der er bæredygtige.
2. udgave er opdateret på en række væsentlige punkter som følge af bl.a. de ændringer af folkeskoleloven, der er kommet til siden 2001. På baggrund heraf er der sket en ajourføring af størstedelen af bogens indhold, og navnlig artiklerne om skoleudvikling, evaluering, andetsprogsundergisning, og specialundervisning samt den internationale dimension i undervisningen er grundigt revideret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Undervisning og læring: Almen didaktik og skolen i samfundet

Undervisning og læring: Almen didaktik og skolen i samfundet