Nedsat pris! Undgå konflikter med borgerne: konfliktværktøjer for offentligt ansatte (myndighedsudøvere) Forstør
Kategorier / sektioner:

Undgå konflikter med borgerne: konfliktværktøjer for offentligt ansatte (myndighedsudøvere) (Bog, Hæftet)

Af: Merete Hessel

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 1-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Illustrator: Jacob Bjørk
ISBN-13: 9788771180749
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konflikter er et grundvilkår i arbejdet som offentligt ansat, men ifølge psykoterapeut og konfliktrådgiver Merete Hessel kan de undgås, hvis man har de rigtige værktøjer. Det tilbyder bogen og giver samtidig en god forståelse for konfliktstrategi.
Konflikter opstår hele tiden, når myndighedspersonen følger de regler og love, som vi andre hele tiden ønsker at sætte spørgsmålstegn ved. Det har både store personlige omkostninger for den enkelte og store økonomiske omkostninger for samfundet, så at kunne undgå, afvæbne og håndtere konflikter som myndighedsperson, er en efterspurgt jobkompetence.
Der er omkring 750.000 offentlige ansatte i Danmark. Og en stor del af dem har dagligt kontakt med borgerne, f.eks. politibetjente, lærere, socialrådgivere, læger, jobkonsulenter m.fl.
Rigtig mange myndighedspersoner har svært ved at håndtere konflikter, og tager dem med sig hjem efter fyraften. Bogen er en værktøjskasse og et opslagsværk om konfliktløsning.
Bogen har bl.a. kapitler om konflikter, afvigende adfærd og konfliktstrategi, og den giver en række værktøjer i arbejdet med at undgå konflikterne.
Merete Hessel er psykoterapeut, og har tidligere arbejdet som både fængselsbetjent, hjemmehjælper, jobkonsulent, vejleder for kontanthjælpsmodtagere og rådgiver for selvmordstruede.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
30-09-2012

Langt de fleste mennesker, der har noget med andre mennesker at gøre i deres professionelle liv, oplever jævnligt konflikter, der kan forvandle deres arbejdsliv til et helvede og ende med at medføre invaliderende diagnoser som fx post traumatisk stress, depression eller udbrændthed. Merete Hessel giver i sin nye bog et fremragende bud på nogle værktøjer, der kan hjælpe.

På forbilledlig pædagogisk vis formår Merete Hessel i ”Undgå konflikter med borgerne” at lære os, at konflikter er et grundvilkår, som vi er nødt til at lære at forholde os til. I et levende og letforståeligt sprog forklarer hun os allerede kendte teorier og knytter dem sammen med hendes bud på konkrete værktøjer, der kan hjælpe os med at håndtere konflikter. Uanset om vi er skolelærere, politibetjente, socialrådgivere eller andre myndighedspersoner, er der noget at hente for os her. Der trækkes ubesværet linjer fra fx teorierne om girafsprog og konflikttrappen til Meretes store praksisviden og jordnære, originale værktøjer, som ville få Egon Olsen til at blegne af misundelse. Det er inspireret og klogt, det her.

Der findes selvfølgelig allerede masser af andre bøger, der har en teoretisk tilgang til konflikter. Den store forskel ved Meretes bog er hendes enorme viden, der er lige så forankret i praksis som i teorierne. Hun har på sin egen krop prøvet at stå i konflikterne og hun øser gavmildt af sine oplevelser.

Dette er ganske enkelt en bog, man bliver klogere af at læse. Og at man samtidig er godt underholdt undervejs gør læseoplevelsen så meget større. Så herfra er opfordringen klar: Skynd dig at læse bogen og gå i gang med at få fyldt din værktøjskasse op. En cd med Elvis – tjek! Et stetoskop – tjek! En blå plastikspand – tjek!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Undgå konflikter med borgerne: konfliktværktøjer for offentligt ansatte (myndighedsudøvere)

Undgå konflikter med borgerne: konfliktværktøjer for offentligt ansatte (myndighedsudøvere)