Undremagasinet Forstør
Kategorier / sektioner:

Undremagasinet (Bog, Hæftet)

Forlag: Eksistensen - RPC
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 40
Dato for udgivelse: 20-7-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788741000466
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

UndreMagasinet fører dig på kryds og tværs i videnskabens, troens og filosofiens univers, fra verdens begyndelse til verdens ende, fra stjerner og galakser til dit og mit liv med hinanden. Det handler om at undre sig og om, hvad det vil sige at være et tænkende menneske i et uendeligt univers.
UndreMagasinet i konfirmationsforberedelsen: Følg linket og find inspiration, konkrete øvelser og oplæg til samtale i undervisningen: undremagasinet.rpf.dk
Kan et menneske være unikt, selvom det for en fysiker stort set er lig med alle andre - for alle består jo af det samme materiale? Er livet en gave eller en tilfældighed - og gør det en forskel? Findes 'intet'? Findes der liv andre steder i Universet? (Og ville vi spise det, hvis vi fandt det?) Og hvis kærlighed er et stof, der udskilles i menneskets hjerne - kan det så samtidig være noget, der sker mellem mennesker?
UndreMagasinet fører dig på kryds og tværs i videnskabens, troens og filosofiens univers. Læs det med undren - for svarene er ikke nødvendigvis givet på forhånd.
Anja C. Andersen er astrofysiker og Anna Mejlhede er præst og forfatter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Undremagasinet

Undremagasinet