Nedsat pris! Undskyld, du har vel ikke set mig?
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Undskyld, du har vel ikke set mig? (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Grete Ebbe

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772185750
Udgave: 1. (18-11-2019)
Oplag: 1. (18-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 114
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Overordnet set handler samlingen af noveller om identitet, ikke mindst kvindens identitet i ægteskabet og familien, hvor identiteten og det selvstændigt levede liv ofte underordnes rollen som ægtefælle og forælder. De to sidste noveller handler også om at miste sig selv, den allersidste helt konkret i fablens form. I alle teksterne ligger der en opfordring til at drage omsorg for sig selv og ikke lade andre definere, hvem man er. At ens livsopgave faktisk er at finde sig selv og komme til at stå i et ærligt forhold til sig selv og sine omgivelser.          


Uddrag af bogen 

Det var midt i oktober, og blæsten fejede allerede koldt om hushjørnet med favnen fuld af raslende blade, som den dryssede fra sig langs hækken i en nydelig ensartet stribe. Den hvide fuldmåne lyste spøgelsesagtigt over havens høje træer, og lugten af søvand kom drivende op over plænen. Selma gik automatisk ad havegangen mod lågen, for uvilkårligt var hun på vej til deres ældste datter, som boede nogle få hundrede meter nede ad vejen sammen med svigersønnen og de krølhårede børnebørn. Men ved lågen vendte hun efter en pludselig indskydelse om igen og gik ned mod søen og bådebroen. Jollen lå og huggede på små krappe bølger, mens den hidsigt prøvede at rive sig løs af sine fortøjninger for at sejle sin egen sø. Selma iagttog tankefuld jollen. Var det mon sådan, han havde det – hendes Jørgen? Følte han sig solidt fortøjet både for og agter, og tænkte han, at der kun var alt for kort tid, til han skulle på land for vinteren?           


Om forfatteren 

Grete Ebbe Jensen (f. 1947) bor i Vindinge på Fyn. Hun er oprindeligt uddannet kropsterapeut og har arbejdet med børn og børnemotorik det meste af sit arbejdsliv. Derudover har hun udgivet en del noveller i danske ugeblade. Hun har tidligere boet og arbejdet i Mozambique, Afrika. Udgav i 2015 sin debutroman Lille guds barn.

Anmeldelser (0)