Nedsat pris! Unge generationer på arbejde: Vejen til et anderledes rigt liv
Kategorier / sektioner:

Unge generationer på arbejde: Vejen til et anderledes rigt liv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Alexandra Krautwald

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771586527
Udgave: 1. (18-09-2018)
Oplag: 2. (09-08-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 186
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
234,00 kr
195,40 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

UNGE GENERATIONER PÅ ARBEJDE er en bog til unge og deres ledere. Den udforsker de unges verden, fejrer deres kompetencer og ruster dem til et arbejdsmarked under voldsom udvikling. Samtidig er bogen en guide til ledere, der skal lede og samarbejde med de unge i de kommende mange år. 
Erhvervslivets forventninger til de unge generationer er høje: Hvordan vil de mon revolutionere de satte organisationer, tranformere arbejdslivet og dermed udfordre vores syn på fremtiden? De unge generationer er vokset op i skyggen af forventninger og har aldrig prøvet andet. Men hvilke forestillinger og ønsker har de selv til deres fremtidige arbejdsliv? Og hvilken vej drømmer de om at gå? 
UNGE GENERATIONER PÅ ARBEJDE er en rejse ind i de unge generationers verden. Bogen smider forventningerne over bord og viser, hvor de unge kommer fra, hvad der har formet dem, og hvor de gerne vil hen. Den kommer med støttende tilråb og gode råd til, hvordan de unge finder en vej ud i arbejdslivet, der er mere meningsfuld og bæredygtig end den, deres forældre er gået. Og den viser ledere, hvordan man med forståelse og indsigt giver de unge generationer plads og sparring, så de blomstrer i organisationer og virksomheder.
ALEXANDRA KRAUTWALD er managing partner i rådgivningsfirmaet Composing, hvor hun hjælper mellem- og topledere i det offentlige og private erhvervsliv med at træffe gode beslutninger. Hun har i 25 år beskæftiget sig med strategiimplementering, adfærdsdesign og ledelse samt fremtidstendenser i det moderne arbejdsliv.
Alexandra Krautwald deltager i det ekspertpanel, der er knyttet til Børsen Ledelse, ligesom hun er fast ledelsesblogger i Dagbladet Børsen, hvor hun skriver indlæg om ledelse og livet i danske organisationer. Hun er en aktiv oplægsholder og medforfatter til bøgerne Oplagt – at lede adfærd (2015) og Strategiimplementering - værktøjskassen (2013).  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Unge generationer på arbejde: Vejen til et anderledes rigt liv

Unge generationer på arbejde: Vejen til et anderledes rigt liv